1. mai, 2024

Hønefoss Basketballklubb

Basketball – vår lidenskap !

Det ble en ny seier for herrelaget i lørdagens 1.divisjonsmøte med Kongsberg Miners.
Kampen startet jevnt og hjemmelaget klarte ikke å komme så mange poeng foran i målprotokollen. Etter den første perioden stod det 25-20.
Den andre perioden ble også jevnspilt, men hele tiden med HBBK litt foran. Ved halvspilt periode var avstanden på 11 poeng. Kongsberg beit seg fast og klarte å hente inn litt av forspranget slik at det stod 47-40 halvveis.

I den tredje perioden var det et helt annet HBBK-lag som gikk på banen og levnet ikke motstanderne en sjanse. Perioden endte med total enveiskjøring og seier 23-2. Dermed var ledelsen på komfortable 70-42 foran siste periode.
Den siste perioden ble jevnspilt og lagene scorte stort sett annen hver gang slik at avstanden ikke endret seg noe særlig. HBBK kontrollerte inn til en solid seier, 94-64 på en middels dag.

Kampfakta : 94-64 (25-20, 22-20, 23-2, 24-22).

HBBKs lag : Kuba Dobkowski 8, Nicola Azanjaz 22, Michael Sarkkinen 4, Francis Baquilo, Stig Eriksen, Anders Minde 3, Denas Mikalcikas 6, Leif Thomas Breivold 18 og Henry McCarthy 33.