InfoAll aktivitet stanset i uke 51 og 52.

13. desember, 2020by Tomas Johansen

På grunn av den økende smittesituasjonen i Ringerike har styret i Hønefoss Basketballklubb enstemmig bestemt at vi stenger ned all aktivitet frem til jul med virkning fra søndag 13. desember.
Det blir følgelig ingen treninger eller Åpen hall i uke 51/52.

Det er allerede flere av våre spillere som er satt i karantene etter smitteutbrudd på sine respektive skoler (ingen beskjed om at noen av våre er smittet).
Vi ønsker å være «føre var» og forebygge slik at vi alle kan få feire jul med familiene våre uten av noen må sitte i karantene.

Tidligere i desember stanset Ringerike Turnforening sine treninger og Hønefoss Sportsklubb Håndball stanser sine treninger samtidig som oss.

Når det gjelder planlagte juleavslutninger og kamper for EasyBasket må også disse utgå.
Vi legger opp til at lagene kan ha en sosial samling når det passer på nyåret. Vi skal også legge til rette for en ny mulighet for kamper for EB-gruppene våre.

Dette er ingen lett avgjørelse å ta, men vi føler at det er riktig å gjøre slik situasjonen er lokalt pr i dag.
Vi håper på forståelse for avgjørelsen.

Eventuelle spørsmål kan rettes til leder Tomas Johansen.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
HBBK-Basketball - Julegavetips ?

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Full stans i all aktivitet frem til 18.januar