12. juni, 2024

Hønefoss Basketballklubb

Basketball – vår lidenskap !

En seier og et tap for G17

2 min read

Svein Roger har skrevet litt fra Gutter 17s to kamper i helga.

En seier og ett tap for Hønefoss BBKs guttelag i 17-årsklassen.

I helgen møtte HBBKs gutter 17 Bygdøy på bortebane. Det var ventet en jevn kamp, og det så det også ut til i starten. HBBK hadde initiativet i første halvdel av første periode, men ga fra seg dette mot slutten av perioden, slik at Bygdøy ledet 10-8 etter første periode. HBBK-gutta utlignet umiddelbart i starten av andre, men så gikk det i stå for gutta. Ting fungerte ikke slik man hadde håpet, og det ble bom på bom og helt unødvendige balltap. Dette resulterte i en klar 28-15 ledelse til Bygdøy halvveis. Det lyktes ikke å få snudd trenden i den tredje perioden, så med 45-24 lysende mot laget før den siste perioden, ble det fokusert på å gå ut å vise at laget kunne så mye bedre. Første halvdel av perioden vant HBBK-gutta 6-0, men med noe heldig uttelling på slutten, hentet Bygdøy seg inn. Siste periode endte 8-8. Et altfor klart tap 53-32, var tungt å fordøye.

Søndag var det klart for hjemmekamp mot EB-85. Dette laget ble slått klart på deres hjemmebane, og i starten av kampen så det ut til å gå mot en grei seier. Første periode vant HBBK 16-7, og da de fortsatte med å score de 4 første poengene i den andre, så det lovende ut. Dessverre ”kladdet” det litt for HBBK-gutta, og EB-gutta scoret de neste 9p. Spillet og uttellingene jevnet seg ut igjen, men EB-85 vant perioden. Halvveis stod det 27-23 til HBBK. 2 min ut i den tredje perioden utlignet EB-85. Heldigvis kvitterte HBBK kjapt. Før den siste perioden ledet HBBK 40-37. Selv om HBBK-gutta ikke lyktes med å få til det de egentlig kan, viste de gjennom stor innsats en fin seiersvilje. Det var fornøyde gutter og supportere som gledet seg over sifrene 58-55 på resultattavla.

Helgens spillere med målscoren: Tommy Stenberg (8p), Vegard Bonsaksen (41p), Håkon Rolfsøn (11p), Tobias Bråten (2p), Adrian Huse , Marius Rasmussen (2p) og Anders Minde (26p).

Svein Roger Eriksen

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.