InfoEn skikkelig «Gladmelding» !!!

16. desember, 2015by Tomas Johansen

Glad-melding (Pressemelding) fra Hønefoss Basketballklubb
logo-gjs

Hønefoss Basketballklubb var i 2014 så heldige å motta 233.000 kroner fra Gjensidigestiftelsen til prosjektet «Økt basketballaktivitet i Ringeriksregionen».

Les resten av Gladmeldingen nedenfor.Gjennom prosjektet har vi installert seks nye høydejusterbare basketstativer på Veienmarka ungdomsskole. I tillegg har vi opprustet gymsalen på Hov ungdomsskole med nye basketstativer. Det er kjøpt inn nye fjærbeslastede kurver til sidekurvene i Hønefoss Arena og det er kjøpt fire hærverkssikre utendørskurver som skal monteres til våren. Alt dette er kjærkomment for å øke basketballaktiviteten i Ringeriksregionen!

Hønefoss Basketballklubb har i flere år drømt om å etablere en utendørs basketballbane i Hønefoss, men dette har vært vanskelig, ikke minst på grunn av kostnadene forbundet med et slikt anlegg. På bakgrunn av dette ble det sendt inn en ny søknad til Gjensidigestiftelsen høsten 2015.

Streetbasket er en sterkt voksende gren av basketsporten og appellerer til så vel organiserte spillere som uorganiserte spillere.

Tirsdag 15.desember kom det svar på søknaden fra Gjensidigestiftelsen og HBBK ble innvilget hele 320.000 kroner til prosjektet «Hønefoss Streetbasketbane» ! En fantastisk julegave for både HBBK og Hønefoss by !

HBBK er i dialog med Ringerike Utvikling, Ringerike Næringsforum og Ringerike kommune om plassering av banen. Nøyaktig hvor banen blir plassert er ikke helt avklart, men det blir sentralt i Hønefoss. Planen er at det legges hardt dekke slik at det også kan benyttes til å legge skøyteis om vinteren.

For spørsmål kontakt sportslig leder i Hønefoss Basketballklubb Tomas Johansen (413 03 240).

Med sportslig hilsen
Tomas Johansen
Sportslig leder
Hønefoss BBK


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
16.desember : 300.000 i gjeld i år 2000...

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Ringblad.no : Populært baskettiltak