Kamp og treningFelles treningssamling for G97/98/99/00 lørdag 24.august

16. august, 2013by Tomas Johansen

I samarbeid med Ullern Baskets Gutter 98 arrangerer vi en felles treningssamling i Tyristrandhallen lørdag 24.august.

Vi starter kl 11.00 og holder på til kl 14.00. – Oppmøte kl 10.45 !

Fra HBBK inviteres spillere født i 1997, 1998, 1999 og 2000.

Etter treningen er alle som er med invitert på hytta til Lars (lagkontakt i Ullern) for å grille pølser sammen. HBBK sponser pølser og tilbehør til alle.
Vi er derfor avhengige av at noen kan være med å kjøre fra hallen til hytta fra kl 1400  – vi fra HBBK blir der en times tid ca før vi reiser hjem. Foreldre som kjører er også velkomne til å være med å spise.
Det er også mulighet for å bade i Tyrifjorden ved hytta til Lars, forutsatt godkjennelse av foresatte.

Trenere på samlingen vil være blant annet Ullerns Odd Johansen. Odd har lang erfaring med trening av så vel aldersbestemte lag som seniorlag. Han har også vært landslagstrener en rekke ganger. I tillegg har vi forespurt kommende landslagstrener for G98, Axel Langaker, om han kan delta. I skrivende stund venter vi på tilbakemelding fra ham. Ellers vil andre trenere fra Ullern og HBBK bidra på samlingen.

På grunn av innkjøp av mat er det fint med en tilbakemelding på om man ønsker å være med eller ikke.

Dette gis helst på mail til Tomas (post@honefossbasket.no) , men kan også gis på trening til Tomas eller Svein Roger senest torsdag.

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Årets treningstider er klare

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Regionslag: To på samling, en med videre