29. november, 2023

G00 : Kampreferat

Svein Roger har skrevet kampreferat fra Smågutter 2000s to første kamper i A-serien.

Les mer nedenfor.

Knallsterk start i a-serien for Hønefoss BBKs gutter 2000.

Lørdag var det klart for den første kampen i a-serien for Hønefoss BBKs gutter 2000 i Ringerikshallen. En spent og konsentrert gjeng gjorde seg klare til kamp mot Nittedal. Det var også mange spente ”tribuneslitere”. Under oppvarmingen var det tydelig å se at dette betød noe for gutta. De var fokuserte, og ”lay-upene” satt som de skulle. Fra første hoppball spilte gutta solid forsvar, og når angrepene også fungerte, fikk laget initiativet. Dette beholdt de, og vant tre første periodene (15-8, 16-2 og 13-2). I den siste perioden slapp de Nittedal noe mer til. De vant denne 15-13. Ved kampslutt lyste imponerende 57 – 27 mot spillerne. Dette var en meget bra kamp, og Nittedals trener sa etterpå at det var et flott og spennende lag.

Laget skulle ut i ny kamp mot Høybråten borte søndag ettermiddag. Før kampen ble det snakket om å ta med seg lørdagens forsvar inn mot sterke Høybråten. Da en av de sentrale spillerne, Benjamin Rovelstad, måtte stå over p.g.a. kraftig overtråkk lørdag, måtte noen ”justeringer ”gjøres. Dette taklet laget meget bra, og viste straks at de ønsket å vinne. En sterk åpning førte til 6 poeng, før Høybråten scoret sine første. Etter halvspilt kamp ledet Hønefoss 24-11. I den tredje perioden knappet Høybråten litt innpå, men en sterk siste periode, ga en solid 38-25 seier. Denne seieren vil bli lagt merke til, så laget må nok finne seg i å møte ”heltente” lag framover. Laget viser at de har tatt nye steg framover, spesielt i forsvar.

Spillerne som var med denne helgen: C.Lunde(49p), H.Trume, B.Rovelstad(5p), L. Kr.Hagen(6p), M.Svenskerud, T.Bråten(2p), S.Sulland(23p), A.Minde(6p), H.Rolfsøn, H.Hagen(4p), T. Stenberg og N.Fekjær.