23. september, 2023

G14 – Seriemester ! – Kampreferat

Gutter 2000 sikret seg seriemesterskapet i torsdagens kamp mot Bislet. Nedenfor kan du lese Svein Rogers referat fra kampen.

Hønefoss BBKs gutter-2000 seriemestere.

Torsdag kveld møtte Hønefoss BBKs sterke 2000-guttelag Bislet på deres hjemmebane, Marienlysthallen. HBBK vant hjemmekampen 38-37, men med fin formstigning den siste tiden, håpet laget på seier i denne viktige kampen. Situasjonen før kampen, var at med seier i en av de to siste kampene, så ville laget bli årets seriemestere i A-serien. Alle var innstilte på at spenningen rundt seriemesterskapet, skulle få sin utløsning i første forsøk. Med en stor kontingent foreldre og familie fra HBBK, tok gutta umiddelbart føringen. Med en herlig fightervilje i forsvar, gjorde de opp for noen bom på flotte sjanser i den første perioden. Med ledelse 12-4 etter første periode, var det bare om å holde konsentrasjonen oppe. Det gjorde da også gutta, slik at det ved kampslutt lyst 31-45 på scoringstavla. En svært fornøyd gjeng HBBK-gutter fikk gratulasjoner fra sympatiske motstandere ved kampslutt. Da tydeligvis foreldre hadde vært optimister med hensyn til ”sikring” av seriemesterskapet allerede etter denne kampen, ble det feiring med ”brownies” før hallen ble forlatt! Laget har igjen en kamp førstkommende tirsdag, og gutta er fullt innstilte på også å vinne denne kampen. Laget er nå også kvalifisert til sluttspillet i 14-årsklassen i slutten av april, og det blir en interessant opplevelse å ta med seg.

Spillerne bak prestasjonen: Christopher Lunde (23p), Håkon Rolfsøn (3p), Tobias Bråten (2p),  Anders Minde (8p), Lars K. Hagen, Benjamin Rovelstad (3p), Nils A. Fekjær,  Simen Sulland (4p), Herman Hagen og Marcus Svenskerud (2p).

Svein Roger Eriksen