G17 : Kampreferat fra kamp mot Skien

2 min read

Svein Roger har skrevet litt fra lørdagens kamp mot Skien på bortebane. Referatet kan leses nedenfor.

Hønefoss BBKs gutter 2000 med sterk kamp mot Skien Ghosts.

Etter en skuffende kamp på onsdag, var det noen spente spillere og supportere som gjorde seg klar til kamp mot Skien Ghosts etter en lang kjøretur til Skien lørdag. Etter tap med 8 poeng mot Skien på hjemmebane, visste alle at skulle det bli revansje, måtte alle være skikkelig «på» fra start. Denne gangen var det et helt annet HBBK-lag enn på onsdag som satte i gang. HBBK-gutta tok føringen og ledet med 7 poeng 2 minutter før slutt i den første perioden, men god skyting av Skien på slutten av perioden, gjorde at det stod 18-18 på tavla. I den andre perioden viste HBBK-gutta fram noe av det de er gode for, og perioden ble vunnet 21-11. I den tredje perioden fortsatte HBBK-gutta det samme gode spillet, men etter halvspilt periode og ledelse 51-33, «sovnet» gutta noe, slik at Skien kuttet noe ned på ledelsen. Før den siste perioden lyste sifrene 48-56 på tavla, og det var bestemte HBBK-gutter som bare ville beholde ledelsen og vinne kampen. En strålende sisteperiode med stor fart, førte til en overraskende og flott seier på 81-63. Hele 4 spillere kom opp i tosifra poengscore. Denne gangen fungerte gutta virkelig som et lag, og håpet om noe lignende mot Ullern på søndag, er virkelig tilstede.

Gutta som var med: Vegard Bonsaksen (17p), Marius Rasmussen, Kuba Dobowski (23p), Håkon Rolfsøn (6p), Tobias Bråten (4p), Adrian Huse, Michael Sarrkinen (12p) og Anders Minde (19p).