KamperKampreferater 1819G19 : Kampreferat fra helgas to kamper

10. mars, 2019by Tomas Johansen

Sereiavslutning for Hønefoss BBKs G-19 lag

Lørdag var det klart for den siste seriekampen på hjemmebane for Hønefoss BBKs G-19, og motstanderen var Bygdøy. I bortekampen mot dette laget spilte HBBK-gutta en av sine beste kamper denne sesongen og vant. Spenningen var stor rundt denne kampen, siden Bygdøy er et av de lagene det alltid  blir jevnt mot. I den første perioden var ikke HBBK-gutta helt på sitt vanlige nivå, men klarte å rive til seg en knapp 16-14 ledelse etter første periode. I den andre perioden bedret det seg noe, men det var bare en knapp 38-33 ledelse halvveis. Den tredje perioden har vært en Achilleshel for laget, men denne dagen klarte gutta å gjøre noe med dette. De vant perioden 19-4, og etter en helt grei siste periode, kunne de juble over 72-47 seier.

Søndag møtte de Sandvika borte. Dette er laget som ser ut til å vinne serien, men selvom  en av nøkkelspillerne, Håkon Trume, måtte «kaste inn håndkledet» p.g.a omgangssyke, var gutta innstilt på å gi  Sandvika kamp. En super start førte laget opp i en 17-8 ledelse etter 8 minutter, men dessverre kom  Anders Minde og Henrik Floa i feiltrøbbel, og måtte justere intensiteten noe ned. Sandvika fikk muligheten til å knappe inn til 19-21 etter første periode. Med 4 feil følte laget at Anders Minde burde sitte på benken i  den andre perioden. Selvom en av lagets sterkeste returtagere ikke kunne spille, klarte de andre seg så bra at Sandvika kun hadde en 3-poengsledelse halvveis. Gutta kjempet på videre, og med kun 8 minutter igjen av kampen var de fortsatt bare 3 poeng bak. Dessverre var ikke millimeterne på HBBK-guttas side og 5-6 helt opplagte scoringssjanser etter meget godt spill «glapp». Da så Anders Minde måtte ut p.g.a. 5 feil med 3 minutter igjen, fikk Sandvika med seg en hjemmeseier på 71-57. En sliten guttegjeng visste at de hadde levert en meget god kamp. Anders Pettersen må få litt ekstra «kredd» for iherdig innsats. Han spilte hele kampen med topp innsats. Med Håkon Trume syk, og feiltrøbbel på de andre returtagerne, var Anders sporty nok til «å grave dypt» for seier. Litt synd serien er over nå som laget hamler opp med de beste.

Laget i helgen med scoren i parentes: Sander W. Jensen (13p), Michael Sarkkinen (40p), Henrik Floa (35p), Anders Pettersen (6p), Stanley Apilado (10p), Tobias Bråten (2p), Kenan Keric (2p), Håkon Trume (4p) og Anders Minde (17p).

Svein Roger Eriksen 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Ny vanskelig kamp for 1M

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Bare nesten for J19