InfoHovedsponsor Hønefoss Sparebank

24. oktober, 2019by Tomas Johansen

Vi vil i tiden som kommer presentere våre sponsorer og samarbeidspartnere. Først ut er vår trofaste hovedsponsor Hønefoss Sparebank. 

Hønefoss Sparebank ble etablert så tidlig som i 1876 og har siden 1914 hatt sitt tilholdssted på Søndre Torv i Hønefoss sentrum.  
 
På banken nettsiden kan vi blant annet lese : «Hønefoss Sparebank har med sin gode inntjening og soliditet hele tiden vært fult på høyde med resten av bransjen med installasjon og bruk av de til enhver tid moderne og aktuelle tekniske hjelpemidler. Det har vist seg at dette har vært riktig og nødvendig for å kunne tilby kunder og ansatte de beste bank tekniske løsninger.» 

Hønefoss Sparebank har vært en trofast og engasjert sponsor for Hønefoss Basketballklubb i over 30 år. De siste årene har de også vært medarrangør av den årlige skoleturneringen som arrangeres i januar/februar. 

Vi er veldig takknemlige for den gode støtten og det gode samarbeidet !  

Besøk banken på http://www.honefossbank.no 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Helgas kamper

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Hovedsponsor Ringerikskraft