InfoInfo og Treningskonkurranse

24. mars, 2020by Tomas Johansen

Hei alle medlemmer og foreldre/foresatte !

Her kommer noen ord fra klubben i en veldig annerledes og spesiell hverdag.

Klubbens status :
Det skrives og sies mye i media om at idrettslag strever økonomisk pga koronasituasjonen.
For HBBKs tilfelle er det ingen fare, vi har en sunn, sikker og god økonomi og det vil ikke være noen problemer økonomisk for oss i denne situasjonen.
Vi har sponsoravtaler som går over flere år i ryggen, samt en solid egenkapital – så det vil ikke bli behov for kronerulling for å redde klubben !

Regionsmesterskap 18.-19.april / Seriespill 19/20 :
Dette er dessverre avlyst i likhet med alle de resterende seriekampene denne sesongen.

Årsmøte :
Det planlagte årsmøtet er utsatt inntil videre. Styret kommer med ny innkalling når vi har satt ny dato for gjennomføring.

Treninger :
I skrivende stund vet vi ikke når vi kan begynne med fellestreninger igjen. Foreløpig er alt stengt til etter påske.
Det betyr ikke at spillerne ikke kan trene. Vi oppfordrer til egentrening og legger ved et treningsopplegg Pål Berg (EB-85, tidligere elitetrener og landslagstrener) har laget.
I tillegg finnes det diverse øvelser her : https://www.basket.no/regioner/region-ost/2019/treningstips/

Sesongavslutning :
Det er lite sannsynlig at Ammerud Open i mai vil bli gjennomført, vi tenkte å melde på noen av de yngste lagene der, men avventer situasjonen inntil videre.
Det var også aktuelt med Pirates Cup i Kristiansand for de eldste lagene, men vi har landet på at dette ble et veldig dyrt alternativ denne gangen. Om turneringen vil arrangeres er også usikkert.
Vi håper derfor at vi kan få til en type treningssamling en helg før sommeren lokalt i Hønefoss – noe lignende sesongoppkjøringen vi hadde i Tyristrandhallen i september. Vi må avvente situasjonen, i hvert fall til over påske, før vi bestemmer oss. Mer info vil i så fall komme etter påske når vi vet mer om mulighetene for videre trening denne sesongen.


Treningskonkurranse :
Vi oppfordrer som sagt til egentrening og i den forbindelse ønsker vi å kjøre en liten to-delt konkurranse :
1) Kreativitet : Hvor kreativ er du når du trener ? Har du funnet på noe lurt, effektiv, originalt el.l. ??? Lag en kort film som viser aktiviteten og legg den inn i tråden «Kreativ trening» på Facebookgruppa HBBK 2019/20. Styret vil kåre en vinner.

2) Variasjon : Hvor variert trener du ? Skudd, ballbehandling, løping, styrke +++ . Ta 3-5 bilder av treningen og legg dem inn i tråden «Variert trening» på Facebookgruppa HBBK 2019/20.

Vi trekker vinnere. Alle som deltar har lik sjanse til å vinne.

Premier i konkurransene er en HBBK-bag, andre profileringsartikler fra HBBK og hodetelefoner fra KOSS.

Et bilde som inneholder tekst, skilt, rød

Automatisk generert beskrivelse

Ikke nøl med å ta kontakt om dere lurer på noe !

Med sportslig hilsen

Tomas Johansen

Sportslig leder


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Årsmøtet utsatt

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Årsmøte 5/5 - digitalt