InfoInkluBasket Sommer – nye støttespillere

3. juni, 2021by Tomas Johansen

Vi nærmer oss første uke av InkluBasket Sommer – uke 25 ! Hele 120 barn i barneskolealder er påmeldt til den første uka, det ble fulltegnet i begynnelsen av mai !
Til uke 32 i august er det påmeldt 75 barn og det er fremdeles plass til flere.

For å kunne gjennomføre to uker med gratis basketskole i sommer er vi avhengige av støtte fra ulike støttespillere. VI har vært veldig heldige og fikk tidlig tildelt støtte fra InkluBasket og Norges Basketballforbund. Også Gjensidigestiftelsen har bidratt med en solid sum, akkurat som InkluBasket/NBBF.
Denne uka har også Amedia/Ringerikes Blad og Ringerike kommune – Kulturenheten gitt økonomisk støtte slik at vi kan gjennomføre gratis basketskole i to uker denne sommeren.
Alle deltagere får servert lunsj hver dag !
I skrivende stund er det nesten 200 barn som er påmeldt og vi vil ha 15-20 instruktører i aksjon. Alle disse instruktørene vil delta på EB-trenerkurs og Kamplederkurs i forkant av basketskolen.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Endring i treningstider 18.mai-2.juni

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Hos oss er alle velkommen