HomeKampinfo ses 20/21

På denne siden finner du gjeldende tiltak o.l. som gjelder sesongen 2020/2021

Oppdatert : 19.10.20

 

Da har vi igjen gleden av å åpne Hønefoss Arena for arrangement med følgende Covid 19 tiltak:
 • Ingen med Covid-19 symptomer slipper inn i hallen
 • Følg skilting utenfor inngang til ditt arrangement.
 • Vi ønsker publikum velkommen, og vi har plass til 74 sittende på hver av banene. Det kan beregnes litt venting før man slipper inn dersom det er fullt inne. Som hovedregel tillates en voksen pr. spiller.
 • Alle benytter seg av dispensere for hånddesinfeksjon ved inngangen til hallen, og publikum registrerer seg inn med QR-kode ved ankomst. Dersom man ikke har mulighet til registrering selv er arrangørklubb behjelpelig med dette. Ingen slipper inn uten å ha registrert seg.
  HBBK henger opp egne plakater med QR-koder til hvert hjemmearrangement. Våre hallvakter er behjelpelig ved behov.
  Det er merket egen inngang til hjemme- og bortetribune. Opp trappa : første dør for bortelag og andre dør for hjemmelag.
 • Vi henstiller alle til å følge generelle retningslinjer for smittevern, samt følge skilting og sperringer i hallen forøvrig.
 • Garderober kan benyttes dersom arrangørklubb tillater det. Kontakt arrangørklubben for spørsmål om garderober.
  HBBK tillater bruk av garderober, men anbefaler alle som har mulighet til å komme ferdig skiftet og benytte garderobene minst mulig. Kontaktflater i garderober blir vasket før nytt lag kan benytte garderoben.
 • Dusjer er åpne for lag med lang reisevei.
 • Mulighet til oppvarming vil variere fra arrangement til arrangement. Oppvarming foregår etter arrangørklubbens anvisninger.
  Hjemmelaget kan oppholde seg bak kurven til venstre for sekretariatet og bortelaget bak kurven til høyre for sekretariatet (under tavla). Viktig å være oppmerksom på at lagene ikke skal overta lagbenkområdet fra kampen før seg før arrangør har vasket kontaktflatene i dette området.
 • Til enkeltkamper slippes lag inn av arrangør 45 minutter før kampstart, og ledes til anvist garderobe / plass i hallen. Spillere og støtteapparat registreres med sitt særforbunds registreringsrutiner, og sjekkes inn av arrangørklubb.
 • Kafeteriaen i hallen er åpen. Her tas ikke vipps, men vi anbefaler kontantløs betaling.
 • Ethvert særforbund sine retningslinjer ligger til grunn for besøk ved arrangementer i Hønefoss Arena. Sjekk ut ditt særforbunds retningslinjer dersom du er i tvil.

Viktige dokumenter og linker : 

HBBK : Hallansvar i Hønefoss Arena 2021

HBBK : Smittevernansvar i Hønefoss Arena sesongen 2020

HBBK : ORDENREGLER FOR HØNEFOSS ARENA 2021

NBBF Region Øst : Velkommen til ny sesong (MYE viktig info)

NBBF : Koronasituasjonen – denne oppdateres jevnlig

 

 

Hvis dere har spørsmål er det bare å ta kontakt på epost post@honefossbasket.no eller ringe leder Tomas Johansen på telefon 413 03 240