17. juli, 2024

Hønefoss Basketballklubb

Basketball – vår lidenskap !

Kampreferat G00 Elite og G00 Vest

2 min read

Svein Roger har skrevet kampreferat fra lørdagens to hjemmekamper for våre Gutter 2000-lag.

Les mer nedenfor.

Hønefoss BBKs to guttelag i 2000-klassen med gode kamper.

Det ble en meget god lørdag for HBBKs to guttelag i 2000-klassen i byens og idrettens nye ”storstue”, Hønefoss Arena. Først spilte HBBK 2 mot Graabein. Dette laget slo HBBK knepent i høstkampen, men denne gangen leverte HBBK-laget en meget god kamp, og Graabein var egentlig sjanseløse. En sterk førsteperiode ga ledelse 25-11, og da laget virkelig fikk ting til å flyte i begge ender av banen, ledet de 53-15 halvveis. Kampen var i realiteten allerede avgjort, slik det utviklet seg, og ved kampslutt var en sikker seier på 85-43 en realitet.

Her er spillerne bak den gode kampen:H. Trume (6p), S. Kvamme, M. Lindstadhagen (2p), M. Ekaas (8p), V. Bonsaksen(32p), L. Kr. Hagen (8p) og S. Sulland (29p).

Litt senere på dagen var det elitelaget som var i ilden mot Sandvika 1. Etter en svak forestilling forrige helg, der laget slet seg til en knepen 5-målsseier mot Høybråten, var det mange spente spillere og supportere som lurte på hvordan det ville gå mot Sandvika, som har vist styrke siste del av sesongen. Etter en noe nølende start, fikk gutta fart i spillet halvveis ut i den første perioden, slik at de ledet 19-10 etter første periode. En meget god forsvarsperiode, ga ledelse 34-13 halvveis. De to siste periodene ble noe jevnere Dette skyltes noe at laget kom i noe feiltrøbbel, men en solid seier på 67-38, gjør at laget er oppe og snuser på sluttspillplass. Det ville vært en fantastisk avslutning på sesongen å spille om regionsmesterskapet. Det gjenstår en svært vanskelig kamp hjemme mot BK Miners på torsdag kveld, for så å avslutte mot lørdagens motstander neste lørdag. Med samme innsats og spill i de to gjenstående kampene, kan laget kvalifisere seg til sluttspillet.

Spillerne som spilte i helgen: H. Rolfsøn (2p), C. Lunde (28p), T. Bråten(2p), A. Minde (11p), B. Rovelstad (2p), S. Sulland (14p), M. Ekaas (2p) og T. Stenberg (6p).

Svein Roger Eriksen

 

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.