Hønefoss Basketballklubb

Basketball – vår lidenskap !

Kampreferat G00 Elite

1 min read

Søndag skulle 2000-elite ut i sin første kamp på bortebane mot Høybråten. Siden laget manglet et par sentrale spillere p.g.a. konfirmantleir, var det et spent lag som startet konsentrert. En flott start førte til ledelse 10-3 etter første periode. Laget bommet litt for mye i flotte angrep, men spilte strålende forsvar. 4 ganger klarte de å hindre skuddforsøk fra Høybråten i løpet av de 24 sekundene et lag har på seg før avslutning må prøves. Selv om lagets sterke forward, Simen Sulland, fikk et kutt over øyet og måtte stå over spill en god stund, klarte laget å holde unna. Da Sulland kom innpå litt ut i siste periode, ble han med på en flott avslutning. Siste periode vant HBBK 17-4. En super start i den knallharde serien endte med seier 56-29. Laget stilte med disse gutta: Marcus S. Svenskerud, Tommy Stenberg, Christopher Lunde 42p, Håkon Rolfsøn 4p, Lars Kr. Hagen 4p, Simen Sulland 2p og Anders Minde 4p.