KamperKampreferat G15 Vest og G15 Elite

23. mars, 2015by Tomas Johansen

Svein Roger har skrevet litt fra helgas to siste kamper for G15-lagene våre.

Les mer nedenfor.

Hønefoss BBKs to guttelag i 2000-klassen med sesongens siste kamper.

Lørdag spilte begge våre 2000-lag sine siste seriekamper denne sesongen. Andrelaget vårt som spiller i avdeling Vest, møtte Sandvika 2 i Bærum Idrettspark. Til denne kampen meldte det seg fort 12 spillere, som er det høyeste antall som kan være med på kamp. Litt synd å tenke på at vi forrige helg kun klarte å samle 4 spillere til kamp, og således fikk en klekkelig bot for ikke å stille lag. Kampen startet jevnt med flere bom til begge lag, men HBBK fikk et lite overtak og ledet 14-12 etter første periode. I den andre perioden ble det for mange forsvarsfeil, slik at Sandvika klarte å tilrive seg en 24-19 ledelse halvveis. En god pauseprat bidro til bedre spill av HBBK-gutta, slik at laget kunne ta fatt på den siste perioden med ledelsen 42-37. Den siste perioden ble preget av mest kjemping for å få med  seieren hjem over Sollihøgda, og det gode spillet uteble nok litt. Heldigvis klarte laget å ro seieren i land med sifrene 48-45. Flott å kunne avslutte med seier.

Her er spillerne i kampen: Håkon Trume, Jaran Lebesby, Vetle Endrerud, Magnus Ekaas (7p), Vegard Bonsaksen (29p), Sander W. Jensen, Snorre Strandberg (2p), Henrik Floa (8p), Jan Svardal, Alfred Pedersen og Marius Rasmussen (2p).

 

Neste kamp i Bærum Idrettspark lørdag, var Sandvika elite mot vårt elitelag. Forrige lørdag slo vi dette laget i Hønefoss Arena 67-38. Vi kom også greit i gang denne gangen, og ledet 20-15 etter første periode. Kanskje var det vanskelig å holde fokus, siden kampen ikke kunne hjelpe oss til sluttspillet, uansett. Kampen jevnet seg ut, men HBBK ledet likevel 37-34 halvveis. I den tredje perioden begynte Sandvika virkelig å få god betaling på sine skudd, og før den siste perioden ledet de 55-51. I den siste perioden gikk de opp til en 8-poengsledelse halvveis. Det så likevel ut til at HBBK skulle dra hjem seieren, da de startet opphentingen og var bare 2 poeng bak med et par minutter igjen å spille. Da Sandvika fikk inn 2 heldige 3-poengere i siste spilleminutt, måtte HBBK innse at det ble et surt tap 78-72. Dette var nok en kamp der Sandvika hadde alt med seg, for de hadde hele 11  3-poengere i løpet av kampen. Kampen viste nok hvor viktig forberedelsene og innstillingen er i denne idretten. Etter to meget gode kamper, ble dette en kamp mer på det jevne.

Spillerne som spilte lørdag: Håkon Rolfsøn, Christopher Lunde (36p), Tobias Bråten(2p), Anders  Minde (15p), Benjamin Rovelstad, Simen Sulland (19p), Magnus Ekaas og Tommy Stenberg.

 

Svein Roger Eriksen

 

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Herrene tapte for Asker 2

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
HBBK-gjeng på NM-finalene