20. april, 2024

Hønefoss Basketballklubb

Basketball – vår lidenskap !

Kampreferat G16 Elite

2 min read

Svein Roger har skrevet kampreferat fra helgas G16-kamper. Les mer nedenfor.

En seier og et tap for HBBKs elitegutter.

 I helgen møtte HBBKs eliteguttelag 2000 Persbråten på bortebane lørdag kveld. Etter å ha slått dem forrige helg med 9p, var det håp om gjentagelse denne lørdagen også. Siden HBBK-gutta hadde ei meget god treningsuke bak seg, trodde nok de fleste på seier. Kanskje var det denne klassiske feilen med litt undervurdering som gjorde sitt til at kampen egentlig aldri ble slik de fleste trodde. Selvom HBBK ledet med 3 poeng etter første periode, var det slett ikke den vanlige flyten over spillet, og uvanlig mange dårlige pasningsvalg. Da det virkelig «kladdet» i første halvdel av den andre perioden, hjalp det ikke at laget kom tilbake på slutten av perioden. Selvom Persbråten ledet 39-11 halvveis, trodde flere det ville løsne i andre halvdel av kampen. Det gjorde det ikke. Spesielt en dårlig tredje periode ødela muligheten for seier, så selv om HBBK vant den siste perioden med 2 poeng, ble det et surt 75-60 tap å ta med seg over Sollihøgda.

Bare 18 timer senere var gutta klare til kamp mot Bislet i Hønefoss Arena. Formspilleren Michael Sarkkinen måtte stå over, siden en krampe fra lørdagens kamp, fortsatt plaget ham. De andre spillerne var innstilt på å revansjere seg fortest mulig, og de gikk ut i stort tempo. De fikk fort et overtak, og ledet 21-12 etter første periode. Etter dette så de seg egentlig aldri tilbake, og vant 77-62. Mange flotte angrep gledet en bra besatt tribune. Neste helg er det også kamp både lørdag og søndag, men heldigvis med adskillig flere timer mellom.

Gutta som spilte i helgen: Tommy Stenberg (2p), Marius Rasmussen, Christopher Vosgraff (65p), Michael Sarkkinen(8p), Håkon Rolfsøn (6p), Tobias Bråten (4p), Benjamin Rovelstad, Jan Svardal, Simen Sulland (30p) og Anders Minde (22p).

Svein Roger Eriksen

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.