Kampreferat G17 mot Ullern

2 min read

Svein Roger har skrevet litt fra gutter 17s kamp mot Ullern. Les mer nedenfor.

Et unødvendig tap for Hønefoss BBKs gutter 2000.
Hønefoss BBK tok imot Ullern i Hønefoss Arena i helgen. Det skulle vise seg å bli en merkelig kamp. I den første perioden var det en meget «blek» utgave av HBBK vi fikk se. Etter den første perioden var stillingen 7-8. En så lav score har vel laget knapt hatt, og før den andre perioden ble man enige om å snu kampen. Etter noe bedre spill, men slett ikke på det nivået laget er godt for, vant HBBK perioden 16-6. Med 9 poengs ledelse ved halvtid, trodde nok de fleste at dette skulle bli en grei seier. Slik kan man ikke tenke i basketball. Da Ullern scoret 9 poeng på rad uten at HBBK kvitterte, var det plutselig uavgjort halvveis i den tredje perioden. Resten av perioden ble forholdsvis jevnspilt, men Ullern ledet 31-29 tredje periode. HBBKs energibunt, Vegard Bonsaksen, ble utsatt for en voldsom takling i perioden, og måtte sitte mye av perioden. Dette gjorde nok sitt til at kvaliteten sank noe. Det var likevel godt håp om at HBBK skulle dra seieren i land, fordi Ullern slett ikke hadde kvaliteter som skulle gjøre dette vanskelig. Dessverre ble det mange, mange bom på gode muligheter for HBBK-gutta i den siste perioden, og da sluttsignalet gikk, lyste sifrene 39-43 mot spillere og supportere. Muligheten for revansje på bortebane er tilstede om 2 uker.
Gutta som var med: Tommy Stenberg (2p), Vegard Bonsaksen (4p), Kuba Dobowski (4p), Håkon Rolfsøn (4p), Tobias Bråten (4p), Adrian Huse, Marius Rasmussen og Anders Minde (21p).