19. mai, 2024

Hønefoss Basketballklubb

Basketball – vår lidenskap !

Kampreferat G19 mot Kjelsås

2 min read

Hønefoss BBKs G-19 med årsbeste i Hønefoss Arena

I helgen møtte HBBKs G-19 lag Kjelsås i Hønefoss Arena. Etter at de tapte den siste hjemmekampen mot seriefavoritten, Sandvika, etter å ha hatt dem i kne til langt inn i den siste perioden, var det et heltent HBBK som stilte opp til denne kampens «hoppball». For en start det ble. HBBK stoppet Kjelsås sine angrep med intenst godt forsvar, og kjørte over dem i angrep, slik at de ledet 20-0 etter vel 6 minutters spill. Riktignok kom Kjelsås til etterhvert, men en solid førsteperiode vant HBBK-gutta 29-8. I den andre perioden ble det noe mer unøyaktig, slik at de vant perioden kun 13-12, og ledelse 42-20 halvveis. En god pauseprat gjorde at gutta igjen leverte meget god basket i den tredje perioden, og vant denne 21-10. En sterk start på siste periode, førte HBBK-gutta opp i en fantastisk 74-32 ledelse etter 4 min. I siste halvdel av den siste perioden, fikk Kjelsås noen litt for enkle scoringer, men seieren 77-39 er et sterkt resultat. Alle HBBK-spillerne er scoringstrusler, og når de i denne kampen også klarte å få inn 9 3-poengere, så gir det tro på at de kan henge med de beste lagene også utover i sesongen. Slik 3-poengsskyting er ikke hverdagskost i HBBK.

Gutta som var med i helgen og poengscoren: Robert Sistona (5p), Stanley Apilado (10p), Michael Sarkkinen (10p), Tobias Bråten (4p), Henrik Floa (10p), Håkon Trume (12p), Anders Pettersen (6p), Kenan Keric og Anders Minde (20p).

Et fornøyd G19-lag etter nedsablingen av Kjelsås.


Foran fra venstre: Michael Sarkkinen, Robert Sistona og Stanley Apilado
Bak fra venstre: Tobias Bråten, Anders Minde, Henrik Floa, Anders Pettersen, Håkon Trume, Kenan Keric og Sander Jensen, som snart er tilbake etter overtråkk.

Svein Roger Eriksen

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.