17. juli, 2024

Hønefoss Basketballklubb

Basketball – vår lidenskap !

Kampreferat G19 : Tøff helg

2 min read

Svein Roger har skrevet litt fra G19s to kamper i helga.
Les mer nedenfor. 

Tøff helg for Hønefoss BBKs G-19.

Lørdag møtte HBBK G-19 Persbråten på bortebane. HBBK-gutta har hatt mange tette oppgjør mot Persbråten, og en jevn batale var ventet. Det skulle fort vise seg at dette var en av de tyngre dagene med svært dårlig uttelling for HBBK-gutta, mens Persbråten var svært treffsikre. De hadde prosentvis imponerende treff på langskuddene sine. HBBK-gutta hadde også en dag da det var lite «energi» i laget. Første periode endte 21-9. I den andre perioden bedret det seg noe, og HBBK vant perioden 14-12 etter en god siste halvdel. Ville det være mulig å grave fram noe ekstra i andre halvdel av kampen? Det skulle dessverre vise seg at man falt tilbake til spillet i første periode, så en klar 55-32 ledelse før siste periode, tilsa at det ville bli vanskelig å hente inn igjen Persbråten. Det ble fokusert på å avslutte med stil, men likevel ble det en sikker 71-39 seier til Persbråẗen.

Søndag visste alle at det lå an til nok en tøff kamp mot et sterkt Ghostlag fra Skien. HBBK-gutta viste fra start at det var en helt annen energi i kroppene enn dagen før. Godt forsvars-spill gledet mot meget gode spillere fra Skien, men laget har i det siste slitt med å score på gode sjanser. Dette førte da også til en altfor stor 19-4 ledelse til Skien etter første periode. Etter spillet burde det vært tettere. Andre periode ble resultatmessig adskillig bedre, men Skien vant perioden 15-14. Etter pause opplevde vi egentlig mye bra basketball, men Skien vant også de to siste periodene med henholdsvis 15-12 og 15-8. Selvom det ble et forholds-vis klart tap på 38-64 var dette en helt annen kamp enn den mot Persbråten. Vi satser på bedre uttelling etterhvert utover i sesongen.

Gutta som var med i helgens kamper: Vegard Bonsaksen (12p), Kuba Dobowski (28p), Håkon Rolfsøn (2p), Tobias Bråten (2p), Adrian Huse (2p), Michael Sarrkinen (14p) og Anders Minde (17p).

Svein Roger Eriksen

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.