12. juni, 2024

Hønefoss Basketballklubb

Basketball – vår lidenskap !

Kampreferat Gutter 14 mot Bygdøy

2 min read

Jan-Erik har skrevet litt fra Gutter 14s seier over Bygdøy på søndag.
Les mer nedenfor.

G14: Søndag 26.11 tok Hønefoss G14 imot Bygdøy i Hønefoss Arena. De lå rett over oss på tabellen så vi visste det ville bli en tøff kamp, men de stilte pga skader og sykdom med kun 5 spillere + 1 03-spiller vi lot de få bruke i god sportsånd.
Vi startet med våre antatt beste for å bygge opp en solid ledelse, og det klarte vi. Etter første omgang så ledet vi 12-4, men det kunne vært mye mer hadde det ikke vært for at vi i dag ikke var venn med kurven. Forsvarsspillet som satt så godt i Skien forrige helg begynte fra 2. periode å slå store sprekker.
2. periode endte med tap 8-12, og ledelsen var redusert til 4 poeng. Det samme skjedde i 3. periode, de drivet rett igjennom oss uten at noen hjalp til på hjelpeside i forsvar. Det var slett ikke ille fremover, men ballen ville ikke i kurven, og ledelsen var nå redusert til kun 2 poeng før siste periode. 4. periode startet dårlig, og de tok ledelsen vår og ledet plutselig 28-31 når vi hadde spilt 3. minutter av perioden. Dessverre har vi hatt det med å tape jevne oppgjør, så denne gangen hadde vi virkelig lyst til å vise at vi kunne greie å dra i land et tett oppgjør. Vi satte på de 5 vi startet med, og de klarte å snu at vi lå under med 4 poeng til at det etter vanlig spilletid stod 38-38 etter at Julian puttet 4 poeng i det siste spilleminuttet. Noe mer dramatisk avslutning kunne vi ikke fått.

Det ble 5 minutter spilleforlengelse da kamper ikke kan ende uavgjort. Vi fortsatt med de samme spillerne, og vi spilte godt forsvar. Casper ble feilet i det 3. minuttet, men fikk 2 poeng og skjøt bonus skuddet i kurven også. Vi ledet da 43-38, og vi spilte disiplinert lange angrep og beholdt ballen så de ikke skulle få muligheten til kjapp kontra mot oss. Ikke minst fikk vi en skikkelig backing av resten av laget på benken, og det var stor ekstase da vi endelig dro det i land 45-38, og slo de 7-0 i ekstraomgangen.
På en dag hvor ballen ikke ville i kurven for oss, og mange slet med forsvarspillet og for ofte mistet ballen i angrep, er vi kjempefornøyd med resultatet. Neste lørdag 2.12 er det bortekamp mot Lommedalen kl 10:00.

Periode resultater:
1: 12-4
2: 8-12
3: 8-10
4: 10-12
Ekstra: 7-0
Slutt: 45-38

Poengene og de som spilte: Casper (19p), Julian (8p), Malene (6p), Markus (6p), Cathrine (2p), Eirik (2p), Magnus (2p), Albin, Florian, Ida, Sebastian

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.