17. juli, 2024

Hønefoss Basketballklubb

Basketball – vår lidenskap !

Kampreferat Gutter 99

2 min read

Gutter 99 spilte to kamper i helga. Nedenfor kan dere lese kampreferat fra Svein Roger.

Guttelaget født 1999 til Hønefoss BBK serieåpnet lørdag mot Kjelsås på bortebane. Siden 99-guttene var opptatt med konfirmantforberedelser, måtte 2000-guttene og ei jente steppe inn for dem. Derfor var det en litt spent gjeng som var klare til kamp mot Kjelsås. Etter en jevn start, tok det helt av for Hønefoss BBK. De lyktes med det meste, og anført av en sprud-lende opplagt Christopher Lunde, viste de angrepsspill på god klasse. Benjamin Rovelstad vartet opp med flotte finter som gjorde Kjelsåsspillerne fortvilet. Anders Minde debuterte i kamp, og viste at han allerede har fått godt tak på mye innen basketball. Alle spillerne viste at de kan få til mye sammen, og etter en flott gjennomført kamp, så de 73-42 lyse mot seg på resultattavlen ved kampslutt. Et resultat å være meget stolte av.

Spillerne som spilte med scoren i parentes : Marcus Selte, Christopher Lunde (51p), Håkon Rolfsøn (2p), Mariell Lindstadhagen, Benjamin Rovelstad (8p), Lars K. Hagen (2p), Simen Sulland (6p) og Anders Minde (4p).

Etter en god natts søvn skulle mange av de samme spillerne ut i kamp mot TNT Towers fra Tønsberg i Ringerikshallen. Det skulle vise seg at det var et fysisk helt overlegent lag som entret golvet i Ringerikshallen, og da spesielt den høyeste spilleren hadde både fart og teknikk, ble dette en vanskelig kamp. Her kom aldersforskjellen tydelig til syne. Likevel hang Hønefoss BBK godt med i den første perioden som endte 12-7 til TNT. Selv om gutta kjempet hardt og prøvde og lyktes på mange fine kombinasjoner, var det vanskelig å stoppe TNT. Kampen endte med en klar 73-38 seier til TNT Towers. Dette var en kamp der de unge spillerne lærte mye om hva man må jobbe videre med framover, og de vil helt sikkert ta flere steg framover utover i sesongen.

Spillerne som spilte med scoren i parentes: Marcus Selte, Christopher Lunde (32p), Håkon Rolfsøn, Håkon Trume, Benjamin Rovelstad, Lars K. Hagen, Simen Sulland (4p), Tommy Stenberg (2p), Julie Lesjø, Tobias Bråten, Herman Hagen og Anders Minde (4p).

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.