KamperKampreferat J00

10. desember, 2013by Tomas Johansen

Trener Vibeke har skrevet kampreferat fra Småjentenes kamper i helga.

Superhelg med årsbeste for HBBK

Denne helgen hadde jentelaget til HBBK kamper både lørdag og søndag. Jentene jobbet hardt begge dager og kunne ta med seg to seire. For første gang denne sesongen, kunne laget stille med hele 8 spilleklare spillere. Med tre spillere på benken, blir det mulighet for en etterlengtet hvile.

Lørdag kom TNT Towers fra Tønsberg på besøk til Ringerikshallen. Lagene spilte forholdsvis jevnt i de to første periodene og stillingen var 16-12 til HBBK etter halvspilt kamp. TNT var gode på langskudd, men HBBK-jentene fikk justert forsvaret i 3. periode og det gjorde det vanskelig for TNT. Jentene vant denne perioden hele 10-1, og fikk dermed et godt grep om kampen. Da sluttsignalet lød stod det hele 42-20 til Hønefoss. Disse jentene spilte, poengene i parentes.

M. Erlandsen (2), S. Johansen (2), M. Lindstadhagen (4), S. Sorour (6), J. Lesjø (18), I. Hval, M. Johansen (8) og A. Odu (2).

På Søndag reiste jentene til Oslo for å spille mot Bislet. Siden dette var et lag de aldri hadde spilt mot, var det en spent stemning. Det var kanskje dette som gjorde at jentene hadde full tenning fra start til slutt. Jentene gjorde det meste riktig i både forsvar og angrep. I 2. og 3. periode dominerte de totalt. Laget satte et forsvar som var umulig å komme gjennom for hjemmelaget. Dette gjorde at jentene vant disse to periodene så suverent som 21-0! Kampen endte 39-10 og dette var helt klart årsbeste for HBBKs jenter. Det som var ekstra artig, var at de fleste av jentene kom på scoringslista i løpet av helgen. I denne kampen spilte følgende spillere: S. Johansen (4), M. Linstadhagen (13), S. Sorour, J. Lesjø (15), M Johansen (7) og A.U. Odu.

Vibeke Eriksen


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Kampreferat SG00

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Vellykket juleavslutning mandag