29. mai, 2023

Våre jenter født 2006 spilte EasyBasketkamper i Furusethallen søndag. Berit Loo var lagleder og har skrevet litt fra kampene. 

En liten rapport fra dagens EBJ kamper i Furusethallen. Hønefoss mot Kongsberg endte 52-8. Hønefoss mot Sandvika endte 86-8.
Resultatene viser at motstanderne i dag var et godt stykke under jentenes nivå. Men jeg synes innsatsen var helt topp gjennom hele kampen i begge kampene og de jobbet for å få de resultatene det ble. De spilte bra sammen som et lag med bra bevegelse og bra skudd og etterhvert mye bra returjobb i angrep. I forsvar flyttet vi bena bra og spilte meget bra forsvar som gjorde at vi fikk tilsvarende mange contringer. Det er en glad og fin gjeng som spilte utrolig godt sammen. Sist men ikke minst er jeg stolt av Tuva som gutset og gikk inn for en dunk(første gang jeg har sett en jente på 12 år gjøre). Den gikk nesten inn, men det er ikke det viktigste. Den var en fet dunk og utrolig kult at hun turte å prøve🏀 😁😁 Gleder meg til neste kamp med denne fine gjengen😀