29. mai, 2023

Moro med hjemmekamper

Trener Jan-Erik har skrevet fra lørdagens EasyBasket-arrangement i Hønefoss Arena.

Våre første hjemmekamper i Hønefoss Arena hvor vi fikk gjester fra Asker, Sandvika, Drammen, Tønsberg (TNT) og Høybråten! Arrangementet må sies å ha vært en suksess. Håper alle foresatte med famile og venner koste seg på tribunen.

FB_IMG_1460825902876

Les mer om kampene nedenfor. 
Hønefoss Gul og Rød spilte sammen som et lag, og spilte til sammen 6 kamper. Disse spilte: Johan, Markus, Andreas, Oliver K., Vegar, Herman, Sebastian, Omar og Julian. Resultatene ble slik:

Hønefoss Rød – Sandvika: 23-30
Asker – Hønefoss Gul: 16-26
Hønefoss Rød – Høybråten Hvit: 26-26
TNT Hvit – Hønefoss Gul: 33-28
TNT Svart – Hønefoss Rød: 56-25
Hønefoss Gul – Hønefoss Svart: 13-41

Hønefoss Svart og Hvit spilte sammen som et lag, og spilte til sammen 6 kamper. Disse spilte: Ida, Casper, Eskil, Eirik, Malene, Cathrine, Oliver I.S., Albin og Florian. Resultatene ble slik:

Høybråten Blå – Hønefoss Hvit: 31-33
Hønefoss Svart – TNT Hvit: 35-23
Drammen – Hønefoss Hvit: 19-47
Hønefoss Svart – Asker: 38-21
Hønefoss Hvit – TNT Blå: 22-24
Hønefoss Gul – Hønefoss Svart: 13-41

I pausen var det felles instruksjoner og aktiviteter med bl.a. «alle mine duer» , samt skytekonkurranse (lightning), hvor vår egen Casper var 1 av 4 som stakk av med en basketball i premie. Det hele ble rundet av med kule dunker av Asker Aliens elitespiller Djo Loo Yele. Det var også felles utdeling av medaljer til alle lags spillere.

Vi er kjempefornøyd med innsatsen til begge lagene, og det ble både seire, tap og uavgjort kamper. Det var en intensiv dag med ekstremt mange kamper, så vil tro noen og enhver var slitne når de kom hjem i ettermiddag.

Vil også få takke foreldrekontakt Truls og alle andre foreldre som har stilt opp med bakst og kioskvakter eller sektreteriattjenester. De i styret som har gjennomført arrangementet, våre nye dommeraspiranter som fikk dømme sine første skikkelige kamper. Uten dere hadde vi aldri klart å fått til et slikt vellykket arrangement! Vi fikk mange lovord fra de andre lagene som gjerne kommer tilbake. Det er meg bekjent faktisk 6 år siden vi hadde et mini arrangement på hjemmebane sist! Det er da ekstra gøy å se at vi har så mange lovende yngre spillere, særlig når også klubbens Mr. Basketball, Svein Roger Eriksen var tilstede og bidro hele dagen med gode råd og tips til både spillere og dommere. Vel gjennomført alle sammen 🙂