13. april, 2024

Hønefoss Basketballklubb

Basketball – vår lidenskap !

Oppstart av treninger mandag 10.januar

2 min read

I henhold til nasjonale retningslinjer og Norges Basketballforbunds veileder er det tillatt å starte opp treninger igjen, med noen unntak.

Alle lag fra Gutter og Jenter 16 og nedover kan trene som normalt. Fra mandag 10.januar trener alle disse lagene/gruppene i sine vanlige treningstider. Dette gjelder da følgende lag/grupper : EasyBasket GJ12-15, EasyBasket GJ10-11 + J09, Gutter 09, Gutter 07/08, Jenter 07/08, Gutter 05/06 og Jenter 05/06.

Gutter 19 (0304) må trene med 1 meter avstand. Det blir derfor endring i tidene for dette laget inntil videre (de trener normalt sammen med G0506 og 1M).
Gutter 19 trener mandag 2030-22 i Benterudhallen og torsdag kl 1915-2030 i Hønefoss Arena 1 (damelagets opprinnelige treningstid). 

2.div kvinner og 1.div menn har pr i dag kun lov til å trene utendørs. Eventuell aktivitet avtales mellom trener og spillere. 

Trenere vil føre oversikt over hvem som er tilstede på alle treninger slik at vi har oversikt med tanke på eventuell smittesporing.
Det er pr i dag kun lov til å ha 20 spillere pr gruppe, vi løser dette ved å dele hall og gruppe i to hvis det er flere enn 20 tilstede.

Disse endringene gjelder inntil videre. Regjeringen har varslet ny oppdatering av tiltak 14.januar. Vi håper og tror at vi kan komme i gang med vanlige treninger og kamper for alle lag etter dette, men i skrivende stund vet vi ikke hva som skjer.

Det blir ikke ferdighetstrening ons/tor eller Åpen hall på fredager.

Vi presiserer følgende :

Smittevernets tre kjernepunkter
A. Om du føler deg syk – hold deg hjemme – alltid.
B. God hygiene skal praktiseres før, under og etter trening – alltid.
C. Hold avstand og unngå nærkontakt – alltid.
Personer som er i karantene/isolasjon kan selvfølgelig ikke delta.

Det er selvsagt opp til hver enkelt spiller/foreldre/foresatt å avgjøre om man ønsker å delta på treninger nå eller ikke.

Eventuelle spørsmål kan rettes til leder Tomas Johansen på epost post@honefossbasket.no

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.