KamperRapport fra KIA Bærum Open

22. september, 2014by Tomas Johansen

Svein Roger har laget en rapport fra helgens deltagelse i KIA Bærum Open. Vi deltok med tre lag, Gutter 99, Gutter 00 og Jenter 00.

10629544_10202667585683014_3826189761507916540_o

Les mer nedenfor. 

Hønefoss BBK sesongåpnet med KIA-cup i Bærum.

Tre av lagene til Hønesoss BBK benyttet i helgen KIA-cup i Bærum som oppkjøring til en ny sesong. Jenter 2000 fikk det som ventet meget tøft mot noen av de sterkeste lagene i Norge, og spesielt siden de var slått sammen med 99-klassen. De fikk 4 kamper å bryne seg i, og selvom det ble 4 tap, var det heldigvis stigning å se i spillet de presterte. Tapene ble nok noe større enn forskjellen mellom lagene egentlig var, men uttellingen på gode sjanser ble for dårlig. Jentene vil helt sikkert ha nytte av disse kampene, når de etter høstferien tar fatt på seriespillet med bare jevngamle spillere.

Gutter 99 var nok noe uheldig med seedingen, og fikk to meget sterke lag å bryne seg på i inn-ledende gruppe. Det ble to klare tap, men laget fikk heldigvis vist noen gode angrepskombinasjoner og tidvis godt forsvarsspill. Laget har en noe tynn ”stall”, men siden klubben har god bredde i 2000-årgangen, kan de få hjelp fra disse.

Størst forventninger var nok knyttet opp mot gutter født 2000. Dette laget hadde en sterk fjorårs-sesong, og i høst har de fortsatt arbeidet på en god måte. Laget dro hjem 3 solide seire i den inn-ledende gruppa, og vartet lørdag opp med mye god basketball. Søndag skulle de ut i semifinale mot fjorårets bronsemedaljører i elitesluttspillet, Persbråten. Persbråten var soleklare favoritter, men HBBK-gutta ønsket å selge seg dyrt. Kampen ble jevnspilt, men med HBBK hele tiden litt foran. En imponerende sluttspurt ga en komfortabel seier på 37-26, og en overraskende finale mot Miners fra Kongsberg var sikret. Finalen startet bra, og HBBK ledet halvveis i første periode med ett poeng. Dessverre ble det etter hvert mye bom på gode sjanser, og troen ble nok borte på seier. Mot slutten av kampen gikk alt Miners vei, og de vant klart med sifrene 38-18. Resultatet gjenspeiler nok ikke helt kampen, og gutta klarte ikke å glede seg over den sterke prestasjonen sånn umiddelbart. Uansett ble det ei flott oppkjøringshelg mot serien for alle tre lagene.

Svein Roger Eriksen


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Sølv i KIA Bærum Open

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
HBBK-lag i Veteran-NM i helga