Basketball – vår lidenskap !

Referat fra G98 i Pirates Cup

2 min read

G98 til Pirates Cup 31/5-2/6-2013.

G98 reiste til Pirates cup med følgende spillere: Arshia Thamasebi, Elias Aovdiy, Silvijus Svirinavicus,  Kuba Dobkowski, Kaspar Kvammen Bjerke, Christopher Lunde, Ola Gram, Rikard  Knive, Kristoffer Jin, Per C Ham og Jakob Arntzen fra årsklassene 2000 /1999/1998 og 1997. Guttene skulle spille i årsklasse 16.

Vår første kamp var på lørdag morgen mot Nittedal. De hadde et lag med tre 17 åringer, resten 16 åringer. Kampen startet litt rotetet, det er lenge siden sist guttene hadde spilt kamp. De kom bedre med utover i omgangen og lå under med 10-9 til pause. 2. omgang ble en stang ut for HBBK, mange sjanser men ballen ville ikke i kurven. Vi tapte vår første kamp med 15-25.

Kamp 2 ble en thriller mot Kirkevoll fra Bergen. Her var også alle 16 og 17 år. Vi måtte vinne for å ikke være ute av cupen.  Her fungerte vårt forsvar veldig bra, spesielt Kristoffer Jin, Per Ham og Jakob Arntzen. God uttelling på skuddene, bl.annet fra Richard Knive gjorde at det stod 14-9 til pause.  Andre periode var jevn og tett. Kampen ble avgjort på straffe når det stod igjen 5 sekunder på tavlen. Jakob Arntzen satte begge straffene og vi vant med 26-24. En kjempekamp av alle sammen.

Kamp 3 var mot Stavanger som hadde tapt mot Kirkevoll, så vi var optimistiske på kampen. Dette var også ett lag bestående av 16/17 åringer. Her var vi litt for snille i forsvar, og fikk ikke full uttelling på sjansene våre. Stavanger ledet med 15-8 til pause. Andre omgang fikk vi fart på angrep og forsvar. Vi tok inn på Stavanger og ledet  når det var kun sekunder igjen av kampen. Vi hadde ballen, men klarte å kaste bort ballen så Stavanger fikk to enkle poeng. De vant kampen 21-20. Vi var dessverre nå ute av cupen.

Gutta var litt » deppa» etter tapet, men alt i alt spilte de en kjempeturnering med tanke på at de møtte gutter som er 1-3 år eldre en dem i alle kampene.

Dette laget slutter aldri å imponere meg – er kjempestolt av denne gjengen med så god lagmoral og ståpå vilje hele veien. Tusen takk for en kjempefin helg.