Kampreferat 16/17Referat fra to jentekamper i helga

20. mars, 2017by Tomas Johansen

Svein Roger har skrevet litt fra jentelagets to kamper denne helga. Les mer nedenfor. 

JENTELAGET HAR HATT EN TØFF HELG.
HBBKs jentelag har hatt en tøff helg mot gode lag. Lørdag spilte de mot Sandvika på bortebane. Sandvika har vært gode i det siste, men i den første perioden holdt jentene godt følge. 10-8 var stillingen etter perioden, men HBBK-jentene skulle så absolutt hatt flere poeng på gode sjanser. Dette har vært et tilbakevendene problem i det siste. Jentene har trent godt lenge nå, og de fleste har trent 3 ganger i uka. På trening har de imponert med god skyting, men i kampene har det frustrert jentene at de ikke treffer som de pleier. Det ble snakket om dette i pausen, men den andre perioden ble veldig mye lik den første. Likevel ble perioden jevn med 9-8 til Sandvika. I pausen ble det snakket om at vi visste at vi egentlig kunne så mye bedre, og håpet det ville løsne. Første halvdel av tredje periode fortsatte som de to første, men så gjorde jentene for mange feilvurderinger og målene bakover kom altfor lett. Da perioden ble tapt 20-4, ville det bli vanskelig å dra hjem seieren. I den siste perioden var uttellingen på sjansene svært dårlig, så en tilsynelatende jevn kamp ble tapt så klart som 59-24. Selvfølgelig hadde det mye å si at tapre Sandra hadde vært syk noen dager, og fortsatt ikke var frisk. Hun gjorde noen innhopp, men så viktig er ikke kamper at man kan riskikere for mye helsemessig. Cathrine Fornæss var sporty med i kampen, og hun viste at hun nå også kan spille fint i forsvar sin unge alder til tross.
Søndag var det klart for nok et bra lag på hjemmebanen vår, Kjelsås. Jentene satset med friskt mot, men uttellingen på sjansen var som lørdag, om ikke verre i den første perioden. 13-2 var ikke fine sifre på tavla ettter den første perioden, men jentene har god moral, og sto på videre inn i den andre perioden. Endelig begynte de også å treffe. Det ble så bra at de vant perioden 11-10. I den tredje perioden ble det noe dårligere med uttelling igjen, slik at Kjelsås ledet 39-18 før den siste perioden. I pausen ble det snakket om å prøve å vinne den siste perioden. Det startet dessverre med at Kjelsås scoret en heldig 3-poenger, men jentenes moral viste seg igjen. Plutselig begynte noen av kombinasjonene fra trening å sitte, og jentene fant fram de gode skuddene fra trening. Det er lenge siden jentene har fått til det spillet de hadde i den siste perioden, og de vant da også perioden 15-9. 48-33 ble sluttresultatet. Sandra var noe bedre av sykdommen enn på lørdag, og i den siste perioden spilte hun litt mer. Dette gjorde sitt til at jentene fikk kombinasjonene til å sitte bedre. Unge Malene G. Høllo stilte sporty opp søndag, og hun viste mange gode ting underveis. Jentene har nå en kamp igjen mot Høybråten, og det hadde vært fint om de treningsvillige jentene kunne få en god opplevelse på bortebane. Jentene på laget viser flotte holdninger, og er av de få spillerne i klubben som møter opp for å se våre andre lag spille. Dette vil de helt sikkert få igjen for etterhvert.
Jentene som spilte i helgen med scoren: Sandra Kvamme (4p), Cathrine Fornæss, Samara Isak (6p), Mariell Lindstadhagen (14p), Bushira Natabi (10p), Sofia Jarstad (2p), Malene G. Høllo og Maria Erlandsen (21p).


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Kampreferat: G17s seier mot Bygdøy

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Bøler 2 for sterke for G17 på onsdag