Kampreferat 17/18Seier for jentene i siste kamp

11. mars, 2018by Tomas Johansen

Jentelaget vant årets siste seriekamp mot Høybråten/Bøler 50-45. Svein Roger har skrevet litt fra kampen. Les mer under bildet av jentene !

Bak f.v. Liya TeWolde, Maria Erlandsen, Helga Mjøs, Bushira Natabi, Marielle Lindstadhagen og Elisabeth Jin. Foran f.v. Sandra Kvamme, Samara Isak og Sofia Jarstad.

Hønefoss BBKs jenter avsluttet serien med seier.

Søndag spilte Hønefoss BBKs jenter 01 sesongens siste seriekamp i Hønefoss Arena. Laget har hatt en sesong med stor teknisk framgang, men de har slitt med å få omsatt gode treninger til gode kamper. Onsdag spilte de en «hengekamp» borte mot et av de beste lagene i serien, Kjelsås. De tapte knepent, men var fullt på høyde spillemessig. Da de skulle møte Høybråten/Bøler søndag, var det med håp om å ta revansje fra tapet mot dem på bortebane. Det så lyst ut i starten, og de beholdt initiativet til det var 3 minutter igjen av den første perioden. Da falt jentene litt ut av stilen, slik at de tapte perioden 14-10. Andre periode ble heller ikke slik man ønsket, men likevel ledet Høybråten/Bøler kun 26-20 halvveis. En god prat i pausen ga bedring i den tredje perioden. Spillemessig var de nå mye bedre enn motstanderen, men tre 3-poengere av det mer overraskende slaget, holdt Høybråten/Bøler inne i kampen. Siste periode startet på stillingen 36-38, men en god start av HBBK-jentene, sendte dem i ledelse 43-38 etter 2 minutters spill. Så kom det en periode med mye bom på gode sjanser for HBBK-jentene. Derfor jevnet det seg noe ut, før jentene satte inn sluttspurten og vant greit 50-45. I perioder viste jentene fram mye av det de er gode for, og spesielt i forsvar stod noen av jentene opp med en aggressivitet som har vært savnet. En god seier å ta med seg for meget treningsvilige og positive jenter.

Jentene som vant den siste kampen: Sofia Jarstad (2p), Elisabeth Jin (4p), Samara Isak (4p), Marielle Lindstadhagen (16p), Liya TeWolde, Helga Mjøs (2p), Bushira Natabi (6p), Maria Erlandsen (16p) og en kneskadet Sandra Kvamme som deltok fra benken.

Svein Roger Eriksen

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Kampreferat G19 mot Skien Ghosts

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Herrelaget rykker opp til 1.divisjon !