17. juli, 2024

Hønefoss Basketballklubb

Basketball – vår lidenskap !

Skolecupen : Kort referat fra andre dag

1 min read

Hønefoss Sparebanks skolecup i basketball andre dag

Den andre dagen av Hønefoss Sparebanks skolecup i basketball fant sted onsdag. Det ble en dag med flere spennende oppgjør og god stemning. Hønefoss BBKs første amerikanske trener, David Oliver, var med som dommer. Han gjorde som vanlig en flott jobb med sitt engasjement og omgjengelighet. Han fikk nok en gang oppleve hvordan en basketkamp kan skifte karakter, da Haugsbygdjentenes solide ledelse på 10 poeng ved halvtid, ble spist opp av et jublende Holelag. Holejentene klarte bragden å snu kampen til 20-17-seier. På guttesida ble det svært jevnt. ”Alle slo alle” slik at det hele ble avgjort på innbyrdes målforskjell. Haugsbygd vant med Hov på andreplass.

På barnetrinnet viste Helgerud skole mye flott basketball, og fikk begge sine lag videre. Jentene til Veien skole viste også svært mye bra. Røyse skoles humørfylte spillere viste flott stigning i løpet av dagen. Både guttelaget og jentelaget vartet opp med mange flotte angrep, men var ikke så heldige med uttellingen.

Sluttspillet vil bli arrangert i Hønefoss Arena torsdag 16. februar for barnetrinnet, mens ungdomstrinnet har sluttspillet torsdag 23. februar.

Svein Roger Eriksen

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.