InfoSkolecupen : Mellomspill for ungdomsskolene

28. januar, 2015by Tomas Johansen

Det skal spilles mellomspill i skolecupen for ungdomsskolene. Kampene spilles i Hønefoss Arena 3 torsdag 5.februar. Nedenfor finnes informasjon og kampoppsett.

I jenteklassen er Tyristrand, Hole og Veienmarka 1 klare for finalespill den 18. februar (på ettermiddag/kveld), mens Hov og Veienmarka 2 spiller om den siste plassen i semifinalen.

På guttesida er Hole, Tyristrand og Nordre Modum klare til spill 18. februar, mens gutta til Hov og Haugsbygd skal spille om den siste ledige plassen.

Kampene i mellomspillet arrangeres torsdag 5. februar. Kampene legges inn i HBBKs treningstid i den nye hallen, Hønefoss Arena. Kampene går på det som kalles Hønefoss Arena 3. Vi er informert om regler for bruk av hallen, og utesko er bl.a. forbudt i denne hallen. Det blir forsåvidt bare slik at hallens regler må følges.Vi håper dette kan bli en spennende opplevelse, spesielt for de som ikke trener i denne nye hallen. Det spilles som i innledende kamper 2 x 12 min ineffektiv spilletid. Håper alle klarer å fikse det slik at de kan stille for skolen sin denne kvelden. Helt sikkert noen som får “kollisjoner”, men jeg håper disse kan løses uten for mange alvorlige “kræsj”.

 

Kl. 18.30: Jenter: Hov u-skole – Veienmarka 2
Kl. 19.15: Gutter: Haugsbygd u-skole – Hov u-skole

Vennlig hilsen Svein Roger Eriksen (turneringsansvarlig)


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Resultater fra tredje dag av skolecupen

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Skolecupen : Disse barneskolene er i semifinalen