13. april, 2024

Hønefoss Basketballklubb

Basketball – vår lidenskap !

Sommerinfo fra HBBK

2 min read

Her finnes litt sommerinfo fra Hønefoss Basketballklubb.

Infoen kan leses her : Sommerbrev 2016

Infoen finnes også nedenfor.

HBBK-info sommer 2016

 

Vi har lagt en ny sesong bak oss og tar nå en velfortjent sommerferie.

Vi vil gjerne informere litt om planene fremover og starter med det siste som skjer før vi tar ferie.

Lørdag 25.juni er vi med på «Midtsommer i Hønefoss» fra kl 11.00 – 16.00. Vi setter opp en kurv på torget i Hønefoss og har ulike aktiviteter. Vi håper å se mange av dere der! Dere trenger selvfølgelig ikke å være der hele tiden, men kom innom når det passer og bli så lenge du vil. Ta med venner og familie.
Ta gjerne på dere HBBK-klær!

Her følger litt informasjon om våre planer for neste sesong :

  • Det er meldt på fem lag til ordinært seriespill:

3.divisjon menn, Gutter 17 (2000), Gutter 16 (2001), Jenter 99-02 (skal spille i 01-serien) og Gutter 13 (2004).

I tillegg vil vi delta med lag i både EasyBasket (Gutter og jenter 12 (05/06) og EasyBasket Challenge (07 og yngre). Vi håper også å kunne fortsette med trimgruppa for damer.

  • EasyBasket og EasyBasket Challenge er organisert på en litt annen måte enn vanlig seriespill, da det spilles turneringshelger med to til tre kamper pr kampdag. Vi vil her melde på lag underveis i sesongen og kan velge hvilke kamphelger vi vil delta på.
  • Lørdag 3.september vil vi, tradisjonen tro, delta på Ringeriksdagen i Hønefoss sentrum. Da ønsker vi å se så mange spillere som mulig på standen vår!
  • Helga 16.-18.september arrangeres Bærum Open i Bærumsregionen. Vi ønsker å delta med flest mulig lag i denne åpningsturneringen.
  • I løpet av høsten vil trolig Streetbasketbanen på Livbanen i Hønefoss sentrum stå ferdig. I skrivende stund er vi i sluttfasen på innhenting av anbud og håper på byggestart rett over sommeren.

 

  • Treningstider og oppstartsdato vil annonseres via epost, hjemmesiden, sms og med annonse i Ringerikes Blad. Normalt starter vi opp rundt skolestart i august.

Styret i HBBK vil takke spillere og foreldre/foresatte for en flott sesong og håper vi ser alle sammen igjen ved oppstart i august.

 

God sommer!

 

Styret i Hønefoss Basketballklub

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.