12. juni, 2024

Hønefoss Basketballklubb

Basketball – vår lidenskap !

Stor stemning på skolecupens tredje dag

2 min read

Svein Roger har skrevet litt fra tredje og siste dag med innledende kamper i årets utgave av Hønefoss Sparebanks skolecup :

STOR STEMNING PÅ SKOLECUPENS TREDJE DAG.

Den tredje dagen av Hønefoss Sparebanks skolecup i basketball ble en stemningsfull affære. Heiaropene gjallet i Ringerikshallen fra første stund, og utover dagen var noen svært høyt oppe og noen tilsvarende langt nede etter flere jevne kamper, men den gode stemningen lagene i mellom var det som preget dagen. Spillerne tok villig til seg læring underveis når noen regler var litt ukjente for dem. Standarden for dagen ble satt allerede i den første kampen. Guttene fra Kirkeskolen og Vik møttes. Etter full tid var det uavgjort, og det var det også etter en ekstraomgang. Da kampen skulle avgjøres på «sudden death», ble det neglebiting på lagenes supportere, for begge lag hadde kjempestore sjanser uten å score. Plutselig scoret Kirkeskolen, og da tok det helt av. Kirkeskolen som er en liten skole, markerte seg noken gang på en beundringsverdig måte. De har i flere år kommet seg til sluttspillet med lag, men i år måtte de se seg slått av Sundvollen på guttesiden og Vang på jentesiden. De vil garantert markere seg igjen allerede neste år.

Sundvollen klarte å kvalifisere seg til finalespill både med jentene og guttene sine. Ellers var det jentene til Vang og guttene til Hønefoss som gikk til finalespill.

Lagene som nå er klare til finalespill i Hønefoss Arena torsdag 16. februar er:

Jentene: Helgerud, Vang, Sundvollen og Hallingby

Guttene: Helgerud, Sundvollen, Hønefoss og Tyristrand

Det vil bli foretatt en svært spennende trekning av semifinalene i Hønefoss Sparebank kommende uke.

Vennlig hilsen Svein Roger Eriksen

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.