12. juni, 2024

Hønefoss Basketballklubb

Basketball – vår lidenskap !

Tung helg for Gutter 00 Vest

2 min read

Svein Roger har skrevet en rapport fra en tung helg for Gutter 00 Vest.

Tung helg for Hønefoss Basketballklubbs gutter.

Andrelaget for gutter 2000 har hatt en fin framgang de siste kampene med kapteinen Vegard Bonsaksen ved roret. Han har med sine gode ferdigheter, fart og spilleforståelse, ledet de andre på en fin måte. Siden han var på langtur denne helgen, passet det dårlig at laget skulle spille to kamper mot gode motstandere. Lørdag var det TNT Towers fra Tønsberg som var motstander i Ringeriks-hallen. Etter en jevn start, fikk TNT et klart overtak anført av et par fysisk mye større gutter enn HBBKs. TNT økte jevnt og trutt til seieren på 77-33 var et faktum. Seieren ble større enn spillet skulle tilsi, fordi dersom HBBK hadde hårfine bom, sikret de høye spillerne seg returene, og tilsvarende fikk de alltid flere muligheter på sine egne bom p.g.a overlegen høyde.

Søndag skulle det vise seg å komme 4 forfall på nøkkelspillere, men siden ”stallen” er stor, var det nok spillere. Mot et såpass godt lag som Ullern kunne man han trengt noe mer rutine blant spillerne. Starten ble absolutt bra, og halvveis var stillingen 19-18 til Ullern. Det som skjedde i de to siste periodene, er det sjelden man opplever, men da Ullern la inn fullbanepress, fikk spillerne store problemer med å takle dette. Etter kampen, som endte 68-21, var man enige om at det hadde vært ei grei treningsøkt, for det ble løpt nok, men noen arbeidsoppgaver på treningene framover, var det lett å finne.

Mange gutter var i aktivitet i helgens kamper: Håkon Trume (2p), Anders Pettersen, Tobias Bråten (4p), Magnus Ekaas, Lars Kr. Hagen (6p), Sander Jensen, Snorre Strandberg, Alfred Pedersen, Jan Svardal, Håkon Rolfsøn (6p), Andreas Kleveland, Anders Minde (13p), Michael Sarkkinen (11p), Benjamin Rovelstad (4p), Tommy Stenberg og Henrik Floa (2p).

 

Svein Roger Eriksen

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.