1920 KampreferatKampreferat 3K

27. oktober, 2019by Tomas Johansen

HØNEFOSS BASKETBALLKLUBBs  DAMELAG  MED EN SEIER OG ETT TAP I HELGEN.

Hønefoss BBKs damelag i 3.divisjon har I helgen vært ute i to seriekamper. Lørdag var det Bergkameratenes damelag som var motstander på deres hjemmebane. Det skulle vise seg at BK var samme situasjon som HBBK. De har satt sammen et lag av tidligere elitespillere og yngre, slik HBBK også har gjort. HBBK manglet Lise Løken og Helga Mjøs til denne kampen, men kom godt i gang og ledet 11-8 etter første periode.  Andre periode bølget fram og til bake med stort tempo, og BK klarte å tilrive seg en liten ledelse på 29-23 til pause. HBBK slet litt med uttel-lingen i den tredje, og måtte finne seg i å starte siste periode med 12 poeng å ta igjen, samt sin sterke Ida Hamremoen ute med 5 feil. Likevel startet de med friskt mot og kuttet ledelsen kjapt med 5 poeng. Dessverre ble det vanskelig å få ballen i kurven igjen, mens BK traff på alt de prøvde på. Et litt surt tap på 64-45, men det var en god basketkamp.

Søndag var damene klare til ny kamp på hjemmebane mot Oslostudentenes Idrettslag. Med fullt lag og stor fart i starten, så det ut til å kunne bli en artig kamp. Dessverre fikk HBBKs lynraske og sterke Elin Kvisgaard feilproblemer allerede etter 7 min. Kanskje var hun for rask for dommerne? Dette ødela nok en del for flyten i spillet, for lagleder ønsket selvfølgelig å «spare» litt på Elin. Likevel ledet HBBK 26-22 halvveis. Etter en pauseprat ble det litt mer rytme I laget igjen, slik at de kunne starte på siste periode med 41-29 på tavla. En grei siste periode ga seieren 54-39. En kamp helt på «det jevne», men med mye oppløftende spill i perioder. I lange perioder meget godt forsvarsspill, og der er det godt å ha fått inn sterke og rutinerte spillere som Ida Hamremoen og Hege Mora. De står også fram med innsats som smitter. Det blir mange nye seire å glede seg over med dette laget utover.

Spillerne i helgens kamper med totalscoren: Elisabeth Jin (9p), Elin Kvisgaard (23p), Malene Grannegaard Høllo (14p), Lise Løken (10p), Sofia Jarstad (4p), Helga Mjøs (6p), Ida Hamremoen (16p), Hege Mora, Tuva Rotherud og Maria Erlandsen (17p).

Svein Roger Eriksen   


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
G16 vant jevn kamp

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/honefhln/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Hovedsponsor KOSS